myRyanair detaljer

Lägga till passuppgifter i ditt myRyanair-konto

Följ dessa anvisningar för att ange dina passuppgifter i ditt myRyanair-konto.

1. Logga in på ditt myRyanair-konto. Klicka på snabbmenyn bredvid ditt namn och välj ”Kontrollpanel”.
  2. Klicka på Passagerare på den vänstra menyn och sedan på ”Lägg till ett dokument”.
  3. Ange din nationalitet, dokumentation, dokumentnummer, förfallodatum och utfärdandeland och klicka sedan på ”Lägg till”.
  4. Dina dokumentuppgifter sparas och kan användas under incheckning.
  5. Om du vill lägga till ditt födelsedatum ska du klicka på ”Redigera” i profilen på ditt myRyanair-konto. Där kan du ange namn, födelsedatum, telefonnummer och nationalitet.

Lägga ändra passuppgifter i ditt myRyanair-konto

Om dina passuppgifter kommer att ändras mellan utresan och hemresan måste du kontakta bokningsavdelningen för att dela upp din bokning. När du har fått ditt nya bokningsnummer kan du gå till myRyanair och uppdatera dina passuppgifter på egen hand. Sedan visas dina passuppgifter i snabbmenyn när du checkar in.