Com puc canviar el meu vol?

1. Fes clic a “Les meves reserves” al lloc web de Ryanair o a “Els meus viatges” a l’aplicació mòbil.
  2. Inicia sessió al teu compte myRyanair.
  3. Selecciona “Gestiona aquesta reserva” a la reserva que has de canviar.
  4. Selecciona l’opció “Canvia el teu vol” i tria el vol que vols canviar.
  5. Indica la informació (data, hora o ruta) dels vols nous pels quals vols canviar els vols originals.
  6. A continuació, es mostraran els preus desglossats. Si vols seguir amb el canvi, hauràs de seleccionar “Continua”.
  7. Procedeix a fer el pagament de la diferència de tarifa i les tarifes de canvi de vol que s’apliquin.
  8. Un cop hagis introduït les dades del pagament i hagis fet clic a “Paga ara”, rebràs un correu electrònic amb l’itinerari actualitzat per als vols nous.

Canviar un vol