Wat is mijn Ryanair Wallet?

Je Ryanair Wallet is waar een terugbetaling die je hebt aangevraagd en waar je recht op hebt met betrekking tot een vluchtverstoring in eerste instantie wordt opgeslagen.

Als je vlucht wordt geannuleerd en je een terugbetaling aanvraagt, wordt deze binnen 24 uur in je Ryanair Wallet gestort. Hiervandaan kun je deze terugbetaling gebruiken om te betalen voor toekomstige vluchten, of je kunt ervoor kiezen om deze met één klik op te nemen en terug te laten betalen via je oorspronkelijke betaalwijze. Je hebt toegang tot je Ryanair Wallet wanneer je inlogt op je myRyanair-account.

Bekijk de algemene voorwaarden van Ryanair Wallet hier.