Welke stappen moet ik volgen om me aan te melden voor de Erasmus-aanbieding van Ryanair?

• Zorg ervoor dat je je (zelf) hebt geregistreerd als kaarthouder op ESNcard.org;
  • Voeg je ESN-kaartnummer toe aan je gebruikersprofiel op ESNcard.org;
  • Controleer op spelfouten of onnodige spaties in je voor- en/of achternaam in je ESNcard.org-gebruikersprofiel of je myRyanair-validatiegedeelte;
  • Controleer of je volledige naam op dezelfde manier is gespeld in je profielen op ESNcard.org en myRyanair;
  • Controleer of je op beide platforms dezelfde geboortedatum hebt ingevoerd;
  • Controleer in je myRyanair-profiel of je de naam van je EIGEN universiteit hebt ingevoerd (die waar je vandaan komt) in plaats van de naam van je gastuniversiteit (die waar je naartoe gaat voor je uitwisseling). Selecteer dezelfde EIGEN universiteit op beide platforms.