Återbetalningshubb

Sök efter din bokningstyp

1. Bokad direkt på Ryanair.com eller via Ryanair-appen

Flygningar störda efter november 2021
Ryanair Wallet
Alla återbetalningar kommer nu att utfärdas till din nya Ryanair Wallet. Du kan ta ut din återbetalning från plånboken till den ursprungliga betalningsmetoden eller helt enkelt använda plånbokssaldot för att betala för nya flygningar.

Ta reda på mer

Flygningar störda före november 2021
Covid-19-resekuponger
För kunder som har drabbats av störningar på grund av covid-19 har Ryanair tagit hand om kunderna med avgiftsfria ändringar, flygkuponger och kontanta återbetalningar. Klicka nedan för att få mer information om covid-19-relaterade störningar.

Ta reda på mer

2. Bokad via en online-resebyrå

Många online-resebyråer ger Ryanair felaktiga kontakt- och betalningsuppgifter om kunder. Det innebär att vi inte kan kontakta kunder och behandla deras återbetalningar. För att kunna behandla förfrågningar om återbetalning direkt med kunden, snarare än med online-resebyrån, kräver vi att varje passagerare som har drabbats av störningar verifierar sin identitet.

Online-verifiering
Du kan verifiera din identitet online mot en avgift på 0,35 €.

Starta processen

Manuell verifiering
Du kan även verifiera din identitet manuellt utan avgift genom att ladda upp identitetsbevis. Detta tar längre tid att behandla än vår rekommenderade online-verifieringsprocess.

Starta processen

Under vissa omständigheter kan det hända att din återbetalning har betalats tillbaka till den online-resebyrå du använde. Om detta sker måste du kontakta din online-resebyrå för att få din återbetalning. För online-resebyråer som kräver en fullmakt kan du klicka här.