Information om Boardingkort

Måste jag skriva ut mitt boardingkort?

Ryanair rekommenderar att alla passagerare antingen skriver ut sina boardingkort innan de beger sig till flygplatsen eller använder sina mobila boardingkort i mobilen för att spara tid och pengar på flygplatsen.

Kunder som inte checkar in innan de beger sig till flygplatsen måste betala avgiften för incheckning på flygplatsen som är 55 €/£.

Hur man skriver ut boardingkortet

1. Börja genom att klicka på “CHECKA IN” och ange sedan numren i dina ID-handlingar i de relevanta fälten.
  2. Som nästa steg ska du kontrollera eventuella tilläggstjänster och gå vidare till ditt boardingkort.
  3. Rulla ned förbi flyginformationen och klicka på ”VISA BOARDINGKORT”.
  4. Klicka på ”SKRIV UT” så visas en PDF-version av boardingkortet som du kan spara och skriva ut.

Jag har tappat bort mitt online-boardingkort

Om du kommer till flygplatsen utan ett utskrivet online-boardingkort kan vi skriva ut det åt dig, men då måste du betala avgiften för ny utskrift av boardingkort som är 20 €/£. (Flexi Plus-kunder kan checka in utan kostnad på flygplatsen). Detta är tillgängligt upp till 40 minuter före den planerade avgångstiden.

Jag har glömt bort mitt online-boardingkort

Du behöver inte oroa dig, eftersom när du har checkat in online kan du skriva ut boardingkortet igen upp till två timmar före den planerade avgångstiden.

‎Incheckningsproblem

Om du råkar ut för problem när du checkar in online kan det hända att du måste rensa bort cache/cookies från datorn. Klicka nedan för att se information om hur man gör det.