Sportutrustning

Resa med sportutrustning

Steg för att lägga till:

Viss sportutrustning kan transporteras i flygplanets lastutrymme, i tillägg till din personliga tillåtna bagagevikt av incheckat bagage och med en maximal vikt på 20 kg per artikel.

1. Du kan lägga till sportutrustning genom att rulla ned till tilläggstjänsterna och välja ”Sportutrustning”.
  2. Välj typ av utrustning från rullgardinsmenyn och antalet artiklar såväl som antalet flygsträckor.
  3. Om du kommer att checka in fler än en typ av utrustning ska du klicka på plustecknet och följa samma anvisningar som ovan.

Saker att tänka på

All sportutrustning som inte får plats i handbagaget måste checkas in för transport i lastutrymmet.

Den överskjutande vikten på all sportutrustning som väger mer än de tillåtna 20 kg kommer att debiteras den tillämpliga avgiften för extra bagagevikt per kilo. *Cyklar (maxvikt på 30 kg) MÅSTE vara placerade i en skyddande kartong eller skyddande cykelväska för att kunna godtas för transport. Elcyklar kan inte transporteras med flygplan.