Biluthyrning

Varför välja oss?

Välkommen till den heltäckande platsen för att boka en flygning och hyra en bil – via vår webbplats och app! Du kan hyra en bil när som helst, antingen under den ursprungliga flygbokningen eller när som helst därefter. Du kan till och med använda Ryanairs biluthyrning utan att boka en flygresa.

Boka din bil här

Låg kostnad

Vi lovar dig de lägsta priserna på biluthyrning. Vi samarbetar med ledande biluthyrningsföretag och förhandlar de lägsta priserna för Ryanair-kunder.

Stort urval

Vi jämför priser på biluthyrning med över 900 företag i 160 länder och vi hittar rätt bil på rätt plats till rätt pris!

Support dygnet runt

Behöver du hjälp? Vårt biluthyrningsteam finns här för att hjälpa dig dygnet runt, sju dagar i veckan. Alla våra kunder har åtkomst till support via live-chatt, e-post och telefon. Det kan hända att du hittar svaret på din fråga bland våra vanliga frågor och svar: Klicka på Frågor och svar för att besöka vår hjälpsida.

Frågor och svar

Behöver du ändra din bokade biluthyrning eller kontakta oss? Klicka här

Om du har frågor om biluthyrning som gjordes före den 19 november 2019 måste du kontakta vår föregående biluthyrningsleverantör.

Kontaktuppgifter för Car Trawler