Elektronik Ombord

Har era flygplan underhållning ombord?

Eftersom vi till största delen flyger på kortdistansrutter tillhandahåller vi ingen underhållning ombord, men du får gärna använda de flesta typer av elektronisk utrustning under flygningen

Vilka elektroniska enheter kan användas ombord?

Surfplattor, smartphones*, iPod, e-läsare, mp3-spelare, portabla DVD-spelare.

Enheterna får väga högst 1 kg och måste vara inställda i flygläge under hela flygningen

Större elektroniska enheter, t.ex. bärbara datorer, får användas när säkerhetsbältesskylten har släckts. Av säkerhetsskäl måste dessa läggas undan under sätet eller i bagageutrymmet på vägen till och från landningsbanan och under start och landning.

Rådgivning

Varje passagerare som reser med en personlig elektronisk enhet i handbagaget måste informera kabinpersonalen om enheten är skadad, het, producerar rök, tappas bort eller ramlar ned mellan flygstolarna.