Bekräfta din bokning

Är du osäker på om din flygning är bekräftad? Kontrollera bokningsstatus med dessa steg.

Bekräftad bokning

Om bokningen är bekräftad kommer flyginformationen att visas på skärmen tillsammans med detaljer för de bokade flygningarna och det belopp som har debiterats din betalningsmetod.

Du kommer också att få en bekräftelse via e-post med din resplan och ditt bokningsnummer.
Kontrollera din skräppostmapp om vårt e-postmeddelande har flyttats från din inkorg.

Väntande betalning

Om din betalning väntar beror det sannolikt på att den ligger i en kö och vi fortfarande väntar på betalningsgodkännandet från banken. Vänta 24 timmar för att ge kredit-/betalkortsföretaget tid att behandla betalningen. Du kan gå till Mina bokningar, markera resan och klicka på ”Hantera min bokning” för att se om betalningen har lyckats. Din bokning är bekräftad när du får en resplan via e-post.

Betalning nekad

När betalningen först avvisas kommer du att ges ytterligare en möjlighet att återvända till betalningssidan och ange dina betalningsuppgifter igen eller ange en ny betalningsmetod.

Om betalningen nekas en andra gång avbokas flygningarna automatiskt eftersom din betalning inte godkändes. Du måste göra en ny bokning genom att välja flyg igen för att starta om.