Ändra en reserverad sittplats

Ändra en reserverad sittplats

1. Om du vill ändra din sittplats kan du göra det online genom att gå till din resa
  2. och rulla ned till dina tilläggstjänster.
  3. Välj Ändra sittplatser och välj dina föredragna sittplatser.
  4. Klicka på Bekräfta
  5. om du måste betala en extra avgift ska du välja Checka ut i det övre högra hörnet, ange dina betalningsuppgifter och klicka på Betala nu för att gå till avsnittet Mina bokningar.

Ändra din flygning

Om du väljer att ändra din flygning och de sittplatser du har valt är lediga på den nya flygningen blir du allokerad samma sittplatser.
Om de sittplatser du valde för den ursprungliga flygningen inte är lediga på den nya flygningen måste du betala mellanskillnaden om de nya sittplatserna är dyrare. Om de nya sittplatserna är billigare får du inte tillbaka mellanskillnaden.