Mobila Boardingkort

Erbjuder Ryanair mobila boardingkort och vem kan använda dem?

Ja. Vi godtar mobila boardingkort på avgångar från de flesta flygplatserna i vårt nätverk. Mobila boardingkort ät tillgängliga för medborgare i Storbritannien/EU/EES.

Berättigade kunder måste ha ett giltigt pass eller en legitimation som har utfärdats av en myndighet i ett EES-land eller Storbritannienoch de måste resa från en flygplats som godtar mobila boardingkort.

Vissa flygplatser har ännu inte möjlighet att godta mobila boardingkort. Klicka nedan för att se en lista över dessa flygplatser.

Hur får jag åtkomst till mitt mobila boardingkort?

1. Öppna ditt mobila boardingkort genom att trycka på boardingkortsymbolen längst ned på skärmen.
  2. Tryck på ”Checka in för en flygning” och välj din resa.
  3. Därefter tryck på “incheckningsikonen”.
  4. Välj passagerarnas namn och fortsätt genom tilläggstjänsterna.
  5. Bekräfta att passagerarnas uppgifter är korrekta och reservera en sittplats nu eller få slumpmässigt allokerad sittplats.
  6. Tryck på ”Visa boardingkort” när du är klar så öppnas boardingkortet.
  7. När du har checkat in med hjälp av appen sparas det mobila boardingkortet automatiskt i mobilen.

Vilka uppgifter visas på ett mobilt boardingkort?

Mobila boardingkort är tillgängliga för flera passagerare vid en bokning.

• Kundens namn
  • Bokningsnummer
  • Flyginformation (flygnummer/datum/tid)
  • Sittplatsnummer, kö (prioritet eller utan prioritet)
  • Ombordstigningszon (främre/bakre dörren)