Återbetalning-UK APD - GDS prenumeranter

Aterbetalning- Storbritannien flygpassagerarskatt (barn 2 till 11 år) för Travelport/Amadeus prenumeranter

APD debiteras på alla flyg som avgår från Storbritannien

Passagerare som är undantagna från denna avgift är:

• Barnet (barnen) i bokningen måste vara 2-11 år vid tiden för avresan från en flygplats i Storbritannien.
  • Unga personer i åldern 12–15 år

Bokningar med avgång från Storbritannien med avresa från och med 27 mars

Om du gör en bokning med avresa från Storbritannien efter 27 mars 2015, har barn 2-11 år, rätt till återbetalning av den brittiska skatten för flygpassagerare om £13.00 (eller motsvarande i lokal valuta).

Återbetalningen sker till den ursprungliga betalningformen efter ansökan när alla flygningarna är genomförda.

Klicka här för att ansöka och välj flygpassagerarskatt - återbetalning barn (detta formulär är tillgängligt från 27 mars 2015)