Registrera ditt konto

Hur registrerar jag mig?

Kunder får ett automatiskt genererat konto på betalningsstadiet på webbplatsen och i appen. Där de blir ombedda att ange en e-postadress och ett lösenord får att gå med i myRyanair och slutföra bokningen.

Du kan också gå med i myRyanair när som helst genom att registrera dig på hemsidan och ange dina uppgifter. Det tar mindre än 30 sekunder.

Vilka uppgifter behöver jag för att kunna registrera mig?

Allt du behöver är en e-postadress och ett lösenord. Sedan kan du skapa en egen personlig profil, spara betalnings- och passuppgifter säkert och ange dina inställningar för att få en anpassad upplevelse på Ryanair.com och med appen.

Måste jag logga in varje gång jag vill göra en bokning?

Nej, det behövs endast om du har loggat ut. Det räcker med att du loggar in en gång, så känner vi igen dig varje gång du kommer tillbaka till webbplatsen eller via appen.

Kan jag göra en bokning även om jag inte vill registrera mig?

Du kan söka efter flygningar, men du kan inte göra en bokning på webbplatsen eller via appen utan att registrera dig för myRyanair.

Vad är Flygkredit?

Flygkredit är tillgängligt för myRyanair-kunder och ger dem möjlighet att tjäna Flygkredit som är värd 5 % av priset för en valfri Rooms-hotellbokning som de gör via sina myRyanair-konton och lösa in denna Flygkredit mot bokning av utrikesflyg med Ryanair.

Fördelar med myRyanair

Du kan dra fördel av snabbare och enklare flygbokning och andra tjänster, samtidigt som du får högre säkerhet online. Detta gör det också mycket svårare för ”webbskrapande” webbplatser att sälja Ryanairs billiga biljetter till avsevärt högre priser.
Medlemmar i myRyanair får dessutom specialerbjudanden och exklusiv tidig tillgång till snabbreor.