Inloggningsproblem

Har du problem med att logga in på ditt konto? Se nedan:

Hur återställer jag mitt lösenord?

Följ dessa enkla anvisningar om du har glömt bort lösenordet för ditt myRyanair-konto:

1. Klicka på Återställ lösenord på inloggningssidan
  2. Ange din e-postadress så skickas en länk till dig
  3. Klicka på länken så blir du uppmanad att ange ett nytt lösenord
  4. Ange det nya lösenordet och klicka på Återställ lösenord
Du kan också logga in med inloggningsuppgifterna från ditt Facebook- eller Google-konto.

Återställ lösenordet

Hur låser jag upp mitt konto?

Du blir utelåst från ditt konto om du anger ditt lösenord felaktigt fem gånger i rad. Lås upp ditt konto genom att klicka på Lås upp konto så skickas en länk till din e-postadress. Öppna e-postmeddelandet och klicka på länken. Du blir du uppmanad att välja ett nytt lösenord.

Är mina uppgifter säkra

Ja, vi använder krypteringsprogramvara på högsta säkerhetsnivå. Dina uppgifter sparas säkert så att du kan göra Ryanair-bokningar snabbare och dina uppgifter kommer inte att delas med någon annan.

Ytterligare information

Kontrollera mappen för skräppost om du inte får e-postmeddelandet för lösenordsåterställning.