Erasmus - Villkor

• Erbjudandet gäller för resor mellan 1 september och 15 juni. Biljetter måste bokas minst 28 dagar före resedatum.
  • 10% rabatten gäller för 4 enkelresor per år (eller 2 tur och retur flygningar).
  • Erbjudandet inkluderar gratis incheckning av upp till 20kg bagage per flygning.
  • Studenter måste vara inskrivna i Erasmus-programmet för det kommande läsåret
  • Studenterna måste ha ett giltigt ESN-kort för att utnyttja rabatten
  • Studenter kan nekas ombordstigning om de inte, när det krävs, uppvisar det ESN-kort som använts för att göra bokningen.
  • Studenter samtycker till att Ryanair skickar deras information till ESN för verifieringsändamål.

Erasmus- samarbetet gäller inte följande:

• Flygningar från 16 juni till och med 31 augusti.
  • Regular, Plus, och Flexi Plus Priser
  • Anslutande flygningar.
  • Tredjeparts flygningar.
  • Det går inte att använda rabatten från apparna (iOS, Android)
  • Avgifter som anges i Ryanairs GTCC eller Ryanairs övriga tilläggstjänster.