Dina dataskyddsrättigheter

Vi rekommenderar att du använder de nedanstående online-formulären för att utöva dina dataskyddsrättigheter

Välja bort/avregistrera från marknadsföringsmeddelanden

Du kan begära att avlägsnas från vår distributionslista för marknadsföring genom att klicka nedan.
Gå till vår integritetspolicy för att ta reda på vad vi använder dina personuppgifter för, varför och hur länge.

Avregistrera

Begära åtkomst till dina personuppgifter

Om du vill få åtkomst till personuppgifter som vi har om dig, utöver de som finns på ditt MyRyanair-konto, kan du använda vårt webbformulär som är tillgängligt nedan.

Gå till vår integritetspolicy för att få information om hur du skickar in din ansökan.

Uppgiftsformulär

Begära radering av dina personuppgifter

Du kan be oss att radera eller ta bort personuppgifter i fall där vi inte har någon rättslig grund för fortsatt behandling av dem. Detta inkluderar radering av det myRyanair-konto som är länkat till den angivna e-postadressen och/eller används vid bokning av en flygning. Vi kommer emellertid att behålla personuppgifter som har att göra med kontrakt mellan dig och Ryanair (flygbokning) för att kunna fullgöra kontraktet, försvara eller fortsätta lagliga rättigheter och fullgöra våra åtaganden gentemot tillsyns- eller statliga myndigheter.

Du kan begära radering genom att klicka nedan.

Vi kommer att göra allt vi kan för att radera uppgifter om du har utövat denna rättighet och vi inte längre har någon rättslig grund för behandling av dem, men vissa personuppgifter är omöjliga (eller ogörliga) att redigera eller radera (t.ex. i en säkerhetskopia av servern eller på mikrofiche).

Gå till vår integritetspolicy för att ta reda på mer om radering av dina uppgifter.

Om radering av uppgifter