Null endringsavgift

«Null» flyvningsendringsgebyr-kampanjen gjelder for bestillinger mellom 26. desember 2021 og 31. januar 2022. For å benytte seg av kampanjen «Null» fyvningsendringsgebyr må nye flyvninger reise før 30. september 2022 (inkl.).

Flyvningsendringer må finne sted minst 7 dager før de opprinnelige planlagte avreisedatoene. Pris og prisforskjell på produktet kan gjelde.

Endre flyvningen min

Vilkår og betingelser

• Vilkår og betingelser for «null» flyvningsendringsgebyr er utstedt av Ryanair Group, Dublin Office, Airside Business Park, Swords, Irland («Ryanair» i det følgende).
  • «Null» flyvningsendringsgebyr-kampanjen gjelder for bestillinger mellom 26. desember 2021 og 31. januar 2022. For å benytte seg av kampanjen «Null» fyvningsendringsgebyr må nye flyvninger reise før 30. september 2022 (inkl.).
  • Flyvningsendringer må finne sted minst 7 dager før de opprinnelige planlagte avreisedatoene. Alle endringer som gjøres innen 7 dager etter de opprinnelige planlagte avreisedatoene, vil være underlagt standard flyvningsendringsgebyr som erangitt i vår Gebyrtabell.
  • Hvis prisen forbundet med nye flydatoer er dyrere enn den som ble betalt for de opprinnelige flydatoene, må kunden betale en eventuell forskjell mellom den opprinnelige prisen som ble betalt og den nye prisen. Eventuelle ekstra produktprisforskjeller må også betales. Eventuelle ekstra produktprisforskjeller må også betales.
  • Ingen navneendring er tillatt som del av denne kampanjen. Alle navneendringer er underlagt standard avgift for navneendring som angitt i vår Gebyrtabell
  • Ytterligere endringer kan gjøres, men vil være underlagt retningslinjene for flyvningsendringsgebyr i henhold til artikkel 3.1.5 i våre generelle vilkår og betingelser for befordring. Hvis du allerede har tatt den bestilte utgående flyvningen, kan du fremdeles foreta én endring av hjemreisedatoen hvis du ønsker det.
  • Hvis du ikke ønsker å gjøre flyvningsendringen for alle passasjerene i bestillingen, må du kontakte Ryanairs kundeserviceavdeling.
  • Hvis du har betalt for reservert sitteplass, vil de samme sitteplassene bli tildelt på den nye flyvningen. Hvis sitteplassene som er kjøpt ikke er tilgjengelige, vil du få muligheten til å velge nye seter. Hvis de nye setene du velger er dyrere, vil du bli belastet differansen.
  • Med mindre noe annet bestemmes i gjeldende lov, skal disse avtalevilkår reguleres av og fortolkes i samsvar med lovene i Irland.
  •   Ryanairs GTCC-er (generelle reisevilkår) gjelder.