Nettside- og betalingsfeil

Årsak til betalingsfeil

Nettsteds- og betalingsfeil kan skje fra tid til annen. Hvis du opplever et problem med lasting av en side, eller en Betal nå-knapp blir gråtonet, eller at siden responderer tregt, er det sannsynlig at versjonen av nettleseren du bruker eller oppbygningen av internettfiler (hurtigbuffere/informasjonskapsler) må slettes.

Nettleser-/appversjon

Ryanair-nettstedet støtter den nyeste versjonen av nettleserne nedenfor, så vi anbefaler at du oppgraderer til disse nettleserne for best mulig ytelse.

• Chrome
  • Firefox
  • Microsoft Edge
  • Safari

Den nyeste versjonen av Ryanair-appen er 3.101.00.
For å oppgradere til den nyeste versjonen, klikk nedenfor og følg installasjonstrinnene fra Play Store (Android) eller App Store (iOS)