Erasmus-rabatt og ESN-korthenvendelser

Erasmus-rabatten er en måte å hjelpe utvekslingsstudenter og praktikanter med å reise i løpet av utvekslingstiden.

Fordelene

• 10 % rabatt på fire, enkle internasjonale flyvninger (eller to tur-returflyvninger)*
  • Innsjekket bagasje på 20 kg

*Flyvninger må bestilles minst 28 dager i forveien, og for reisedatoer mellom 1. september og 15. juni.

Slik gjør du krav på rabatten

• Skaff deg et ESNcard hvis du ikke allerede har et.
  •  Medlemskortet ditt (ESNcard) kan anskaffes fra en av våre over 500 ESN-avdelinger i 40 land over hele Europa.
  • Registrer deg på ESNcard.org og aktiver fordelene dine ved å legge til ESNcard-nummeret ditt (under strekkoden) i brukerprofilen din. Tilbudet gjelder kun for flyvninger som er bestilt via Ryanair ESNs dedikerte bestillingsplattform.

Skaff deg et ESN-kort

Unntak

Erasmus–partnerskapstilbud gjelder ikke for følgende:

• Flyvninger fra 16. juni til 31. august inkludert
  • Innenlandsflyvninger
  • Regular-, Plus-, Flexi Plus- og Family Plus-priser
  • Mellomlandinger
  • Tredjepartsflyvninger.

Gebyrer er oppført i Ryanairs vilkår og betingelser eller Ryanairs andre tilleggstjenester.
Det vil ikke være mulig å bruke rabatten på mobilapplikasjonene (iOS, Android)

Vilkår og betingelser for Erasmus

ESN-henvendelser

Hvorfor tar ESNcard-valideringsprosessen så lang tid?
ESNcard-valideringen er ikke live og kan derfor ta litt tid å behandles.
Dersom valideringsprosessen tar lenger enn 48 timer og det eneste varselet du ser sier «Denne informasjonen vil bli validert av ESN», sjekk widgeten nedenfor registreringsskjemaet.
Dersom det står «Du har 8 rabatter igjen», er ditt ESNcard allerede blitt validert og du kan begynne å bruke Ryanair-rabattene dine allerede nå.
Dersom du ikke ser dette varselet, fjern ESNcard-informasjonen din fra registreringsskjemaet og send det inn på nytt.
Sørg for at informasjonen du sender inn er riktig (som i: samsvarer med ESNcard brukerkonto-detaljene dine).

Hvorfor er mitt ESCcard-nummer «allerede i bruk»?
Dersom du har mottatt dette varselet er ESNcard-nummeret ditt mest sannsynlig tildelt en annen Ryanair-konto. Prøv å bruke en annen e-postadresse når du logger inn eller logg inn på plattformen med Facebook.

Vil det hjelpe Ryanair-valideringsprosessen om jeg kansellerer kontoen min på ESNcard.org og lager en ny?
Nei, det vil det ikke. ESNcard-nummeret ditt er tildelt e-postadressen du registrerte kortet med. Dersom du sletter kontoen kan du ikke lage en ny konto med samme ESNcard-nummer eller logge inn på den forrige. Som følge av dette vil Ryanair-valideringsskjemaet ditt bli umulig å fullføre.

Hvorfor avviser systemet ESNcard-detaljene mine?

Kontroller følgende aspekter av informasjonen din VELDIG nøye:

1. Har du noen gang registrert deg på ESNcard.org selv? Hvis ikke, opprett en konto på ESNcard.org/register
  2. Har du lagt til ESNcard-nummeret ditt til brukerprofilen din på ESNcard.org? Hvis ikke, gjør det. Også for resten av informasjonen som etterspørres (telefonnummer er ikke obligatorisk).
  3. Har du noen skrivefeil eller unødvendige mellomrom i fornavnet og/eller etternavnet ditt enten på brukerprofilen din på ESNcard.org eller myRyanair-valideringsseksjonen?
  4. Har du delt opp hele navnet ditt på samme måte på begge profilene på ESNcard.org og myRyanair?
  5. Har du skrevet inn samme fødselsdato på begge plattformer?
  6. Er du sikker på at du har skrevet inn HJEMME-universitetsnavnet (der du er fra) og ikke verts-universitetsnavnet (der du er utvekslingsstudent) på myRyanair? Velg samme HJEMME-universitet på begge plattformene.