Informasjon om ombordstigningskort

Må jeg skrive ut ombordstigningskortet mitt?

Ryanair anbefaler alle passasjerer å enten skrive ut ombordstigningskortet før de ankommer flyplassen, eller å få tilgang til det mobile ombordstigningskortet på telefonen for å spare tid og penger på flyplassen.
Kunder som ikke sjekker inn før ankomst på flyplassen, må betale innsjekkingsavgiften på €/£ 55.

Slik skriver du ut et ombordstigningskort

1. For å begynne, klikk på «SJEKK INN» etterfulgt av å skrive inn ID-dokumentnumrene i de relevante feltene
  2. Nå skal du gå gjennom tilleggstjenestene for innsjekking og gå til ombordstigningskortet ditt.
  3. Rull ned forbi flyinformasjonen og klikk på "SE OMBORDSTIGNINGSKORT».
  4. Velg «SKRIV UT» og en PDF-versjon av boardingpasset vises og lar deg lagre og skrive ut dokumentet.

Jeg har mistet mitt elektroniske ombordstigningskort

Hvis du ankommer flyplassen uten ditt utskrevne ombordstigningskort, kan vi skrive ut et for deg, men du må betale et erstatningsgebyr for ombordstigningskortet på €/£ 20. Flexi Plus-kunder kan sjekke inn på flyplassen vederlagsfritt. Denne fasiliteten er tilgjengelig opptil 40 minutter før planlagt avgang.

Skrive ut boardingpasset på nytt

Jeg har glemt ombordstigningskortet mitt

Ikke bekymre deg. Når du har sjekket inn på nett, kan ombordstigningskortet ditt skrives ut på nytt opptil 2 timer før planlagt avgangstid.

Problemer med innsjekking

Hvis du opplever problemer mens du sjekker inn på nett, kan du ha behov for å rydde dine mellomlagringer/informasjonskapsler fra din datamaskin.

Tøm hurtigbuffer/informasjonskapsler