Hvordan bestille en flyvning og sammenligning av pristyper

For å bestille en flyvning anbefaler vi at at du bruker nettstedet vårt for å spare både tid og penger!

1. I Flyvninger-fanen velger du flyplass for avreise og reisemål, om det er enkeltreise eller tur-retur, og antall passasjerer. Sørg for å velge riktig passasjertype. På reisetidspunktet må voksne være over 16 år, tenåringer være mellom 12 og 15 år, spedbarn må være under 2 år på den dagen flyvningen bestilles.
    2. Deretter vil du bli vist tilgjengelige flytider som inkluderer avgangs-/ankomsttider og kostnaden.
    3. Velg ønsket flytid og velg pristypen som passer best for reisen din (se nedenfor for detaljer om pristyper).
    4. Skriv deretter inn passasjernavn i henhold til passasjertypen.
    5. Du skal deretter se gjennom og legge til tilleggstjenester og fortsette til betalingssiden.
    6. Skriv inn betalingsinformasjonen din. Se gjennom prisoversikten og flydetaljene dine før du bekrefter flyvningen. Til slutt velger du Betal nå, så har du bestilt flyvningen din! Når det er bekreftet, vil reservasjonsnummeret vises på skjermen, og du vil motta bestillingsbekreftelsen via e-post. Hvis en passasjer skal flytte til en annen passasjertype i løpet av reisen, må to enveisflyvninger kjøpes. Klikk nedenfor for informasjon om passasjertyper.

Detaljer om passasjertyper

Hvis du ikke er klar til å fullføre bestillingen din, men du fant en fantastisk pris du ikke vil gå glipp av, kan du fortsette å lese for å lære mer om vårt alternativ «Hold en pris»!

Pristyper

Value Regular Plus Family Plus Flexi Plus

Value-prisen er vårt billigste prisatlernativ, og er perfekt for passasjerer som reiser med lite bagasje.

Inkluderer: Én liten håndbagasje

Regular-prisen er Ryanairs nyeste prisklasse som tilbyr verdifulle ekstratjenester for passasjerer som reiser ofte.

Inkluderer: Prioritet & 2 Håndbagasjer (én liten håndbagasje og 10 kg håndbagasje om bord); Reservert standardsete (Radene 18-33 inkludert)

Plus er Ryanairs prisklasse som tilbyr fritidsreisende, feriereisende og byreisende en skreddersydd pakke med rabatterte tilleggstjenester.

Inkluderer: En liten håndbagasje, 20 kg innsjekket bagasje, gratis innsjekking på flyplassen, reservert standardsete (rad 18-33 inkludert)

Family Plus

Family Plus er utformet for å gjøre reisen til en familie så problemfri som mulig, med fantastiske tilleggstjenester som vil skreddersy hver families behov.

Inkluderer: Én liten håndbagasje (hver passasjer / hver vei), to innsjekket bagasje på 20 kg, innsjekket bagasje på 10 kg (hver passasjer / hver vei), gratis seter for barn (slik at alle sitter sammen med standardseter med rabatt)

Flexi Plus

Flexi Plus  er Ryanairs Premium-flybillettpriser som inkluderer mange fantastiske tjenester og reisefleksibilitet.

Inkluderer: Liten bagasje, Prioritet & 2 håndbagasjer, reservert sitteplass, fleksible billetter, gratis innsjekking på flyplassen, sikkerhetskontroll på Fast Track.