Musikkutstyr

Fly med musikkinstrumenter

Legge til et musikkinstrument

Noe sports- eller musikkutstyr* kan fraktes i flyets lasterom i tillegg til din kvote for personlig innsjekket bagasje opp til en grense på 20 kilo per gjenstand.

For å legge til et musikkelement, bla ned til tillegget for bestillingen og velg «Musikkutstyr». Velg antall artikler og sektorer (enveis- eller returflyvning).

Legg til i bestilling på nett

Tips

Alt sportsutstyr som ikke får plass i håndbagasjen må sjekkes inn for å oppbevares i lasterommet. Sportsutstyr og musikkinstrumenter som veier mer enn 20 kg, belastes med overvektgebyr etter gjeldende sats per kilo.

Ekstra seteelement

Mindre musikkinstrumenter, som for eksempel gitarer, fioliner eller bratsjer, som overskrider størrelsesbegrensningene for håndbagasje, kan tas med i kabinen hvis det er reservert et eget sete til gjeldende pris for dem. Kjøp av ekstra sete kvalifiserer ikke for ekstra innsjekket bagasje eller håndbagasje.

Mer info