Sportsutstyr

Reise med sportsutstyr

Fremgangsmåte for å legge til sportsutstyr:

Noe sports- eller musikkutstyr* kan fraktes i flyets lasterom i tillegg til din kvote for personlig innsjekket bagasje opp til en grense på 20 kilo per gjenstand.

1. For å legge til sportsutstyr, bla ned til bestillingstillegg og velg «Sportsutstyr».
  2. Velg utstyrstype fra nedtrekksmenyen og antall artikler samt antall sektorer.
  3. Hvis du skal sjekke inn mer enn 1 type utstyr, klikker du på plusstegnet og følger de samme instruksjonene som ovenfor.

Ting å huske på

Alt sportsutstyr som ikke passer i håndbagasjen din må sjekkes inn på lasterommet.

Sportsutstyr og musikkinstrumenter som veier mer enn 20 kg, belastes med overvektgebyr etter gjeldende sats per kilo.

*Sykler (maks. vekt 30 kg) MÅ fraktes i beskyttelsesboks eller -bag for å kunne godkjennes for reise. Elektriske sykler kan ikke fraktes med fly.