Billeie

Hvorfor velge oss?

Velkommen til det eneste stedet du trenger for å bestille en flyvning og leie en bil gjennom nettsiden og appen vår! Du kan når som helst leie en bil, enten det er i løpet av den opprinnelige flybestillingen eller når som helst etterpå. Ryanair Car Hire er til og med tilgjengelig uten å bestille en flyvning.

Bestill bilen din her

Billig

Vi lover deg de laveste bilutleieprisene. Vi samarbeider med ledende bilutleiefirmaer og forhandler den billigste prisen for Ryanair-kunder.

Stort utvalg

Med de laveste prisene, den beste dekningen på en rekke destinasjoner, og god og pålitelig service, vil du ikke reise med noen andre selskaper!
For å bestille bil, klikk på koblingen ovenfor og velg ankomstflyplass og destinasjon, dato og tidspunkt for reisen, og se gjennom transportalternativene.

Støtte døgnet rundt

Trenger du hjelp? Vårt flerspråklige team er her for å hjelpe, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken Alle kundene våre har tilgang til live chat, e-post og telefon.
Du kan finne svar på spørsmålet ditt i våre ofte stilte spørsmål: klikk på «FAQs» for å besøke vår hjelpeside.

OSS

Trenger du å endre billeien eller kontakte oss? Klikk her

Hvis du har spørsmål om bestillinger av bilutleie som er gjort før 19. november 2019, kan du kontakte vår tidligere leverandør av bilutleie.

Kontaktinformasjon for Car Trawler