Bekreft bestillingen din

Usikker på om flyvningen din er bekreftet? Sjekk bestillingsstatus med disse trinnene.

Bekreftet bestilling

Hvis bestillingen bekreftes, vil flyvningsdetaljene vises på skjermen med detaljer om bestilte flyvninger og beløp som er belastet betlaingsmåten.

Du vil også motta en e-postbekreftelse med reiseruten og reservasjonsnummer.
Sjekk søppelpostmappene dine i tilfelle e-posten vår har blitt filtrert fra innboksen din.

Venter på betaling

Hvis betalingen venter – er det mest sannsynlig fordi betalingen er i køen, og vi fortsatt venter på godkjenning for betalingen fra banken. Vent 24 timer for å la kredittkort-/debetkortselskapet behandle denne betalingen.
Du kan sjekke Mine bookinger, velge reisen og velge «Administrer min booking» for å se om betalingen var vellykket. Bestillingen bekreftes når du mottar en e-post med reiseruten.

Betaling avvist

Når betalingen avvises første gang vil du få en ny mulighet til å gå tilbake til betalingssiden og legge inn betalingsinformasjonen din på nytt eller oppgi en ny betalingsmåte.
Hvis betalingen avvises for andre gang, vil flyvningene automatisk kanselleres fordi betalingen din ikke ble autorisert. Du må gjøre en ny reservasjon ved å velge flyvninger på nytt for å starte på nytt.