Endre ditt reserverte sete

Endring av ditt reserverte sete

1. Få tilgang til reisen din
  2. Bla ned til «Ekstratjenester på reisen»
  3. Velg «Endre setene» og velg dine foretrukne seter
  4. Klikk på «Bekreft»
  5. Hvis du må betale en ekstra kostnad, velger du «Sjekk ut» øverst i høyre hjørne, skriver inn betalingsinformasjonen din og klikker på «Betal nå»

Endre flyvning

Hvis du velger å endre flyvningen og setene du valgte er tilgjengelige på den nye flyvningen, vil du bli tildelt de samme setene.
Hvis setene du valgte på den opprinnelige flyvningen ikke er tilgjengelige på den nye flyvningen, vil du bli belastet differansen hvis de nye setene er dyrere. Hvis de nye setene er billigere, vil du ikke få refundert differansen.