Ombordstigningskort på mobil

Hvem kan bruke ombordstigningskort på mobil?

Ombordstigningskort på mobil er tilgjengelige for borgere av Storbritannia/EU-/EØS-land som reiser på og etter 14. juli. Kvalifiserte kunder må ha et gyldig pass eller nasjonalt identitetskort utstedt av myndighetene i et EØS-land eller Storbritannia, og må ha avreise fra en flyplass som godtar et mobilt boardingpass.

Det finnes enkelte flyplasser som ikke kan godta ombordstigningskort på mobil, se listen under.

Hvordan får jeg tilgang til mitt mobile ombordstigningskort?

1. Klikk på ikonet «ombordstigningskort» nederst på skjermen.
  2. Velg «Sjekk inn for en flyvning» og velg reisen din.
  3. Trykk deretter på «innsjekkingsikonet» og flyvningen din.
  4. Velg passasjernavnene og fortsett gjennom ekstratjenestene.
  5. Bekreft at passasjeropplysningene er riktige og reserver et sete eller motta et tilfeldig tildelt sete.
  6. Når du er ferdig, velger du «Vis ombordstigningskort» for å få tilgang til ombordstigningskortet ditt.
  7. Når du har sjekket inn ved hjelp av appen, blir ombordstigningskortet for mobil automatisk lagret på telefonen.

Hvilken informasjon vises på et mobilt ombordstigningskort?

Mobile ombordstigningskort er tilgjengelige for flere passasjerer i én reservasjon.

• Kundenavn
  • Bookingreferanse
  • Flyinformasjon (flynummer/dato/tidspunkt)
  • Setenummer, kø (prioritet eller ikke-prioritet)
  • Ombordstigningssone (dør foran/bak)