Refusjon-UK Air Passenger Duty - GDS-abonnenter

Refusjon – UK Air Passenger Duty (barn 2 til 15 år) for Travelport-abonnenter

“APD gjelder for alle flyvninger med avreise fra Storbritannia

Passasjerer med unntak av denne kostnaden er:

• Barn fra 2–11 år
  • Unge personer i alderen 12–15 år

Hvis en passasjer i bestillingen din er under 16 år på avreisedatoen fra en flyplass i Storbritannia, kan du ha krav på refusjon av barnets APD.

Barnet (barnet) som er inkludert i bestillingen må være mellom 2-15 år på avreisedatoen fra en flyplass i Storbritannia.

Beløpet refunderes tilbake til den opprinnelige betalingsmåten etter søknad, når alle flyvninger er fullført.

For å søke, klikk her og velg UK Air Passenger Duty – Child Refund

Merk:UK Air Passenger Duty belastes ikke når et spedbarn (alder 7 days-23 måneder) reiser på fanget til en voksen."