Registrere kontoen din

Hvordan registrerer jeg meg?

Du kan når som helst bli med i myRyanair ved å registrere deg på hjemmesiden og skrive inn opplysningene dine. Det tar mindre enn 30 sekunder.

En annen måte er å få kontoen din automatisk generert på betalingsstadiet på nettstedet og appen. Du vil bli bedt om å skrive inn en e-postadresse og et passord for å bli med i "myRyanair" og fullføre bestillingen.

Hvilken informasjon trenger jeg for å registrere meg?

Bare en e-postadresse og et passord. Du kan deretter opprette din egen personlige profil, lagre betalings- og passinformasjon sikkert og angi reisepreferanser, noe som sikrer en personlig Ryanair.com- og appopplevelse.

Må jeg logge inn hver gang jeg ønsker å gjøre en bestilling?

Nei, bare hvis du logger av. Bare logg inn én gang, så vil vi gjenkjenne at det er deg hver gang du kommer tilbake til nettstedet eller appen.

Kan jeg gjøre en bestilling hvis jeg ikke ønsker å registrere meg?

Du kan bla gjennom for flyvninger, men du vil ikke kunne gjøre en bestilling på nettstedet eller appen med mindre du har registrert deg for «myRyanair».

Hva er flyvningskreditt?

Reisekreditt er et nytt tilbud som er tilgjengelig for myRyanair-kunder. Ordningen gjør det mulig for dem å tjene opp reisekreditt til en verdi av 10 % av verdien på alle hotellreservasjoner i Ryanair Rooms som er foretatt via deres myRyanair-konto og innløse denne reisekreditten mot internasjonale flyreservasjoner med Ryanair foretatt på Ryanairs nettside.

myRyanair-fordeler

Du kan glede deg over raskere og enklere bestillinger av flyvninger og andre tjenester samtidig som du øker sikkerheten på nett. Det vil også gjøre det vanskeligere for "skjermskraper" nettsteder å feilselge Ryanairs lave priser til overfylte priser.

«My Ryanair»-medlemmer vil også motta spesialtilbud og eksklusiv tidlig tilgang til lynsalg.