Viktig innsjekkingsinformasjon

Tidsrammer for innsjekking

Alle kunder kan sjekke inn på nett, uten ekstra kostnad, frem til 2 timer før planlagt avgang.
Våre tidsrammer for innsjekking varierer avhengig av om du kjøper et sete.

Innsjekkingen er tilgjengelig fra 60 dager før flyvning

For å gjøre det enkelt og slik at du kan slappe av, kan kundene sjekke inn for flyvninger 60 dager i forveien både for avreiseflyvninger ved å kjøpe et sete eller hvis de har en Flexi Plus-billett.  Både utgående og returflyvninger må være innen 60 dager fra avreise.  Kunder kan velge hvor de ønsker å sitte og velge å sitte sammen dersom de reiser i gruppe.

Innsjekking fra 24 timer før flyvning

Hvis du velger å ikke kjøpe et sete, vil du kunne sjekke inn 48 timer før hver avgangsflyvning for bestillinger gjort før 28. januar 2021, og 24 timer før bestillinger gjort fra og med 28. januar 2021, og du vil bli tildelt et sete tilfeldig (vederlagsfritt).

Det er viktig å huske på at både utgående og returflyvninger må være gjort innenfor de ovennevnte spesifiserte tidsrammene for å benytte seg av et gratis, tilfeldig tildelt sete. Du har alltid muligheten til å kjøpe et sete for å sjekke inn utenfor de ovennevnte vinduene.

Sjekk ut vår trinnvise videoveiledning for å sjekke inn nedenfor

For å laste ned vår fantastiske kostnadsfrie app, velg iOS iPhone eller Google play Android-versjoner nedenfor.

Play Store    Apple Store

Å sjekke inn for flyvningen din er svært enkelt og ukomplisert, både på vårt nettsted og på Ryanair-appen. Sørg for at du har e-postadressen din som er brukt ved bestilling, reservasjonsnummeret og at
reisedokumentene er klare!

Slik sjekker du inn

1. For å begynne, klikk på Innsjekking etterfulgt av å skrive inn ID-dokumentnumrene dine i de relevante feltene
  2. Du kan legge til reisedokumentdetaljer i myRyanair-kontoen din for å gjøre innsjekkingsprosessen raskere
  3. Velg Skriv ut, og en PDF-versjon av ombordstigningskortet vises og lar deg lagre og skrive ut dokumentet
  4. Nå skal du gå gjennom tilleggstjenestene for innsjekking og gå til ombordstigningskortet ditt.
  5. Rull ned informasjonen om flyvningen din og klikk på Se ombordstigningskort

Innsjekking

Innsjekkingsprosedyre for OTA-bestillinger

Du vil kanskje ikke være i stand til å sjekke inn på nett der du kjøpte flyvningen via en tredjeparts hjemmeside som et nettbasert reisebyrå (OTA) som ikke er autorisert av oss til å bruke nettstedet eller appen vår til å tilby våre flyvninger på salg, og som gjør dette i strid med vilkårene for bruk av nettstedet vårt (inkludert mobilappen og eventuelle nettsider og/eller data som passerer gjennom nettdomenet på ryanair.com).  Av sikkerhetshensyn kan Ryanair kreve at innsjekkingsprosessen gjennomføres av passasjerer som har bestilt via en OTA personlig, for å sikre at alle passasjerer er underrettet om, og har bekreftet overholdelse av påkrevde protokoller for flysikkerhet, sikkerhet og offentlig helse.  Innsjekking på flyplassen for passasjerer som har bestilt gjennom en OTA, og derfor ikke kan fullføre innsjekking på nett, tilbys gratis.

Innsjekkingsgebyrer på flyplassen

Innsjekking på flyplassen er tilgjengelig, men gebyrer vil påløpe. Kunder som ikke har sjekket inn på nett vil måtte betale et innsjekkingsgebyr på flyplassen, som koster £/€ 55 (for flyvninger fra Spania 30 €/£) per passasjer. Hvis du har sjekket inn, men ikke har skrevet ut ombordstigningskortet, vil du bli belastet for utstedelsesgebyret for ombordstigningskortet, som er £/€ 20 per passasjer.
Trenger du å vite mer om reisedokumentasjon?

Krav til pass og visum