Dine rettigheter til datavern

Vi anbefaler at du bruker nettskjemaene nedenfor for å utøve dine personvernrettigheter

Meld deg av / Avslutt abonnement på markedsføringskommunikasjon

Du kan be om å bli fjernet fra adresselisten vår for markedsføring ved å klikke nedenfor.
For å finne ut hva vi bruker dine personopplysninger til, hvorfor og hvor lenge, gå til vår personvernerklæring.

Meld av

Be om tilgang til personopplysningene vi har om deg.

Hvis du vil ha tilgang til andre personopplysninger vi har om deg i tillegg til det som er i MyRyanair-kontoen din, kan du bruker nettskjemaet vårt, som er tilgjengelig her.

Gå til retningslinjer for personvernfor mer informasjon om hvordan du sender inn søknaden din.

Dataforespørse lsskjema

Be om sletting av personopplysningene dine.

Du kan be oss slette eller fjerne personlige data når vi ikke har juridisk grunnlag til å fortsette å behandle dem. Dette inkluderer sletting av myRyanair-kontoen som er knyttet til e-postadressen som er oppgitt og/eller brukes for bestilling av en flyvning. Vi beholder imidlertid de personlige dataene som er knyttet til en kontrakt mellom deg og Ryanair (flybestilling) for å oppfylle kontrakten, forsvare eller forfølge våre juridiske rettigheter og overholde pliktene våre ovenfor tilsynsmyndigheter eller statlige myndigheter.

Du kan be om sletting ved å klikke nedenfor.

Vær oppmerksom på at vi gjør alt vi kan for å slette opplysniner når dette rettigheter er utøvet av deg og vi ikke har juridisk grunnlag for behandling lenger, men noen sett med personopplysninger er umulige (eller ugjørlige) å redigere eller slette (f.eks. sikkerhetskopi av server eller mikrokort).

Gå til våre retningslinjer for personvernfor å lære mer om sletting av opplysningene dine.

Forespørsel om sletting av opplysninger