Registreren van jouw account

Hoe meld ik me aan?

Bij het betalen op de website en in de app wordt voor passagiers automatisch een account aangemaakt, waarvoor ze worden gevraagd om een e-mailadres en wachtwoord in te voeren voor deelname aan “myRyanair” en het voltooien van hun boeking.

Je kunt op elk moment eenvoudig deelnemen aan “myRyanair” via de website en het invoeren van je details. Het duurt minder dan 30 seconden.

Welke informatie heb ik nodig om me aan te melden?

Alleen een e-mailadres en wachtwoord. Je kunt dan je eigen persoonlijke profiel aanmaken, veilig betaal- en paspoortgegevens opslaan en jouw reisvoorkeuren vastleggen, voor een gepersonaliseerde ervaring op Ryanair.com en in de app.

Moet ik elke keer inloggen als ik een boeking wil doen?

Nee, alleen als je uitlogt. Log gewoon eenmalig in en wij herkennen je elke keer als je terugkomt naar de website of app.

Kan ik een boeking doen als ik me niet wil aanmelden?

Je kunt dan zoeken naar vluchten maar kunt geen boeking doen op de website of in de app, tot je je hebt aangemeld voor “myRyanair”.

Wat is vluchttegoed?

Vluchtkrediet is een nieuwe aanbieding beschikbaar voor myRyanair-klanten die hen de mogelijkheid biedt om Vluchtcredit te verdienen van 5% van de waarde van Ryanair Rooms-hotelboekingen, gemaakt via hun myRyanair-account en dat Vluchtcredit op de website van Ryanair in te wisselen bij de boeking van een internationale Ryanair-vlucht.

myRyanair Voordelen

Je kunt profiteren van sneller en eenvoudiger boeken van vluchten, en andere diensten en tegelijkertijd je online veiligheid verhogen. Dit maakt het ook lastiger voor derden om de lage tarieven van Ryanair tegen hogere prijzen te verkopen.

“My Ryanair”-leden ontvangen ook speciale aanbiedingen en exclusieve vroege toegang tot speciale uitverkoop.