Gegevens myRyanair

Toevoegen paspoortdetails aan jouw myRyanair-account

Om jouw paspoortdetails te uploaden naar jouw myRyanair-account volg je deze stappen:

1. Meld je aan bij jouw myRyanair-account. Kies het keuzemenu naast je naam en kies "Dashboard."
  2. Klik aan de linkerzijde in het menu op Passagiers en "Een document toevoegen."
  3. Voer nationaliteit, documentatie, documentnummer, vervaldatum, land van uitgifte in en klik op "Toevoegen" Je documentgegevens worden opgeslagen en zijn beschikbaar tijdens het inchecken.
  4. Om je geboortedatum toe te voegen selecteer je "Bewerken" in mijnProfiel.
  5. Hier voer je jouw naam, geboortedatum, telefoonnummer en nationaliteit in.

Wijzigen paspoortdetails aan jouw myRyanair-account

Als jouw paspoortgegevens veranderen tussen de heen- en terugreis moet je contact opnemen met onze reserveringsafdeling om jouw reservering op te splitsen. Zodra je jouw nieuwe boekingsreferentie hebt kunt je zelf via myRyanair jouw nieuwe paspoortgegevens invoeren. Jouw paspoortgegevens verschijnen dan in het keuzemenu tijdens het inchecken.