Betaalfouten op de website

Oorzaak van betaalfouten

Website- en betaalfouten kunnen van tijd tot tijd optreden. Als je een probleem hebt met het laden van een pagina, of een Betaal nu-knop is inactief of de pagina reageert langzaam ligt dat hoogstwaarschijnlijk aan je Browser-versie of het feit dat je internetgeheugenbestanden (cache/cookies) moeten worden opgeschoond.

Browser-/appversie

Het is belangrijk om op te merken dat de website van Ryanair de laatste versie van onderstaande browsers ondersteunt, dus wij raden je aan gebruik te maken van de laatste versie van deze browsers voor de beste prestaties.
  • Chrome
  • Firefox
  • Microsoft Edge
  • Safari
De laatste versie van onze Ryanair App is 3.101.00.
Om te upgraden naar de laatste versie, klik hieronder en volg de installatiestappen van de Play Store (Android) of App Store (iOS).