De Erasmus-korting & ESN-kaart

De Erasmus-korting is een manier om uitwisselingsstudenten en stagiairs te ondersteunen bij reizen in hun uitwisselingsperiode.

Het voordeel

• 10% korting op 4 enkele internationale vluchten (of 2 retourvluchten)
  • Koffer van 20 kg

*Het is alleen van toepassing op vluchten die minimaal 28 dagen van te voren geboekt zijn en voor reisdata tussen 1 september en 15 juni.

Hoe te claimen

• Bemachtig een ESNcard, als je die nog niet hebt.
• Jouw lidmaatschapskaart (ESNcard) kan worden verkregen bij een van onze meer dan 500 ESN- locaties in 40 landen binnen Europa.
• Registreer op ESNcard.org en activeer jouw voordelen door jouw ESNcard-nummer (onder de streepjescode) toe te voegen aan jouw gebruikersprofiel. De aanbieding geldt alleen voor vluchten geboekt op het speciale Ryanair ESN-boekingsplatform

Uitsluitingen

De aanbieding voor de Erasmus-samenwerking is niet van toepassing op het volgende:
  • Vluchten van 16 juni tot en met 31 augustus.
  • Binnenlandse vluchten.
  • Regular, Plus, Flexi Plus & Family Plus tarief
  • Aansluitende vluchten.
  • Vluchten van derden.

Tarieven weergegeven in de algemene voorwaarden van Ryanair of andere aanvullende diensten van Ryanair. Het is niet mogelijk de korting te gebruiken op mobiele applicaties (iOS, Android)

ESN Queries

Waarom duurt het validatieproces zo lang?

De ESNcard-validatie is niet live, en daarom kan het tijd kosten voordat dit wordt verwerkt. Als het validatieproces langer dan 48 uur duurt en je krijgt alleen de volgende melding te zien: “Deze informatie wordt gevalideerd door ESN”, controleer dan de widget onder het registratieformulier. Als hier staat: “Je hebt nog 8 kortingen over”, dan is je ESNcard al gevalideerd en kun je direct beginnen met het gebruik van je Ryanair-korting. Als deze melding niet ziet, verwijder je ESNcard-gegevens uit het registratieformulier en verzend dit opnieuw. Zorg ervoor dat de ingediende informatie klopt (m.a.w.: dat deze hetzelfde zijn als je ESNcard-gebruikersaccountgegevens)."

Waarom is mijn ESNcard-nummer “al in gebruik”?
Als je deze melding ontvangt, is je ESNcard-nummer, zeer waarschijnlijk, toegewezen aan een ander Ryanair-account. Probeer een ander e-mailadres te gebruiken als je inlogt of log op het platform in via Facebook.

Kan het annuleren van mijn ESNcard.org-account en het aanmaken van een nieuwe, helpen bij het Ryanair-validatieproces?
Nee, dat is niet het geval. Je ESNcard-nummer is toegewezen aan het e-mailadres dat je hebt gebruikt voor de registratie van de kaart. Als je je account annuleert, kunt je geen nieuw account aanmaken met hetzelfde ESNcard-nummer of inloggen op het vorige. In dit geval zal het insturen van je Ryanair-validatieformulier onmogelijk worden.

Waarom weigert het systeem mijn ESNcard-gegevens?

Controleer HEEL zorgvuldig de volgende aspecten van je informatie:

1. Heb je jezelf ooit eerder geregistreerd op ESNcard.org? Zo niet, maak een account aan via ESNcard.org/register
  2. Heb je je ESNcard-nummer aan je ESNcard.org-gebruikersprofiel toegevoegd? Zo niet, doe dit. Dit geldt ook voor de rest van de informatie die wordt gevraagd (telefoonnummer is niet verplicht).
  3. Zijn er geen spelfouten of onnodige spaties in je voor- en/of achternaam in je ESNcard.org-gebruikersprofiel of je myRyanair-validatiegedeelte?
  4. Heb je je volledige naam op dezelfde manier opgesplitst in je profielen op ESNcard.org en myRyanair?
  5. Heb je op beide platforms dezelfde geboortedatum ingevoerd?
  6. Weet je zeker dat je de EIGEN universiteitsnaam (waar je vandaan komt) in myRyanair hebt ingevoerd en niet van de universiteit waar je naartoe gaat (degene waar je naartoe gaat voor de uitwisseling)? Selecteer dezelfde EIGEN universiteit in beide platforms.