Instapkaart informatie

Moet ik mijn instapkaart afdrukken?

Ryanair raadt alle passagiers aan hun instapkaart af te drukken voordat ze op de luchthaven arriveren, of om deze als mobiele instapkaart op hun telefoon beschikbaar te hebben om zo tijd en geld te besparen op de luchthaven. Passagiers die niet inchecken voordat ze op de luchthaven arriveren moeten een incheckvergoeding betalen van €/£ 55.

Hoe een instapkaart af te drukken

1. Klik om te beginnen op CHECK-IN gevolgd door het invoeren van je ID-documentnummers in de betreffende velden.
  2. Vervolgens controleer je incheckextra’s en ga je naar je instapkaart.
  3. Scroll omlaag langs de vluchtinformatie en klik op BEKIJK INSTAPKAART
  4. Selecteer AFDRUKKEN en er verschijnt een PDF-versie van de instapkaart die je kunt opslaan en afdrukken.

Ik ben mijn online instapkaart verloren

Als je op de luchthaven arriveert zonder een afgedrukte online instapkaart kunnen wij die voor je afdrukken maar dan betaal je een heruitgiftevergoeding van €/£ 20. (Flexi Plus-klanten kunnen kosteloos inchecken op de luchthaven). Deze mogelijkheid is beschikbaar tot 40 minuten voor de geplande vertrektijd.

‎Ik ben mijn online instapkaart vergetens

Geen nood, eenmaal online ingecheckt kan jouw instapkaart opnieuw worden afgedrukt tot 2 uur voor de geplande vertrektijd.

‎Problemen bij inchecken

Als je problemen ervaart bij het online inchecken en daarom geen toegang hebt tot je instapkaart, moet je misschien je cache/cookies van je computer wissen. Klik hieronder voor informatie over hoe dit moet.