Sportartikelen

Reizen met sportuitrusting

Stappen om toe te voegen:

Sommige sportartikelen kunnen in het ruim van het vliegtuig worden vervoerd in aanvulling op jouw persoonlijke bagagetoestemming voor ingecheckte bagage tot een limiet van 20 kilo per item.

1. Om sportartikelen toe te voegen scroll je omlaag naar Boekingsextra’s en selecteer je ’Sportartikelen’.
  2. Selecteer het artikeltype uit de keuzelijst en het aantal items samen met het aantal sectoren.
  3. Als je meer dan 1 soort artikel incheckt klik dan op het +-teken en volg dezelfde stappen als hierboven.

Dingen om in gedachten te houden

Als sportartikelen niet in je handbagage passen, moeten deze worden ingecheckt als ruimbagage.
Voor sportartikelen die zwaarder zijn dan de toegestane 20 kilo wordt het overtollige gewicht in rekening gebracht tegen het geldende overgewichttarief per kilo.
*Fietsen MOETEN verpakt zijn in een beschermende doos of beschermende fietshoes om vervoerd te kunnen worden. Elektrische fietsen kunnen niet per vliegtuig vervoerd worden.