Wijzigen van jouw gereserveerde stoel

Wijzigen van jouw gereserveerde stoel

1. Doen door naar jouw reis te gaan
  2. Beneden naar de Tripextra’s te scrollen'
  3. Selecteer 'Jouw stoelen wijzigen' en kies jouw voorkeursstoelen
  4. Klik 'Bevestigen'
  5.  Als je extra kosten moet betalen, selecteer 'Betalen' rechtsboven, voer je betalingsgegevens in, en klik op 'Betaal nu.'

Wijzigen van jouw vlucht

Als je ervoor kiest je vlucht te wijzigen en de stoelen die je hebt gekozen zijn beschikbaar op je nieuwe vlucht dan krijg je dezelfde stoelen toegewezen.
Als de stoelen van je oorspronkelijke vlucht niet beschikbaar zijn op je nieuwe vlucht, wordt het verschil in rekening gebracht als de nieuwe stoelen duurder zijn. Als de nieuwe stoelen goedkoper zijn wordt het verschil niet terugbetaald.