Mobiele Instapkaarten

Biedt Ryanair mobiele instapkaarten en wie kan die gebruiken?

Ja. Wij accepteren mobiele instapkaarten op vluchten op het merendeel van de luchthavens binnen ons netwerk. Mobiele instapkaarten zijn beschikbaar voor EU/EER-inwoners/Verenigd Koninkrijk.

In aanmerking komende passagiers moeten een geldig paspoort of nationale identiteitskaart hebben, uitgegeven door de overheid van een land binnen de Europese Economische Ruimte (EER) of het Verenigd Koninkrijk en moet vertrekken van een luchthaven die mobiele instapkaarten accepteert.

Helaas kunnen sommige luchthavens nog geen mobiele instapkaarten accepteren, zie hieronder een lijst van deze luchthavens.

Hoe open ik mijn mobiele instapkaart?

1. Om jouw mobiele instapkaart te openen klik je op het ‘instapkaartpictogram’ onderaan het scherm.
  2. Selecteer ‘inchecken voor een vlucht’ en kies jouw reis.
  3. Druk vervolgens op het ‘incheckpictogram’ en jouw vlucht.
  4. Selecteer de passagiersnamen en ga door naar de itemextra’s.
  5. Bevestig dat de passagiersdetails correct zijn en reserveer een stoel of ontvang een willekeurige zitplaatsreservering.
  6. Kies zodra gereed ‘Bekijk instapkaart’ voor toegang tot jouw instapkaart.
  7. Zodra je met succes ingecheckt bent met de app is de mobiele instapkaart automatisch opgeslagen op jouw telefoon.

Welke informatie wordt getoond op een mobiele instapkaart?

Mobiele instapkaarten zijn beschikbaar voor meerdere passagiers op een reservering.

• Passagiersnaam
  • Boekingsreferentie
  • Vluchtinformatie (vluchtnummer/datum/tijd)
  • Stoelnummer, rij (priority of geen priority)
  • Boardingzone (voor/achterdeur)