Problemen bij het inloggen

Problemen met aanmelden bij je account? Zie hieronder:

Hoe reset ik mijn wachtwoord?

Als je jouw wachtwoord voor myRyanair vergeten bent volg dan deze eenvoudige stappen:

1.  Klik op Wachtwoord herstellen op de aanmeldpagina
  2. Voer je wachtwoord in en je ontvangt een link
  3. Klik op de link en je wordt gevraagd een nieuw wachtwoord in te voeren
  4. Voer het nieuwe wachtwoord in en kies wachtwoord herstellen

Je kunt ook aanmelden met Facebook of Google.

Wachtwoord opnieuw instellen

Hoe deblokkeer ik mijn account?

Als je jouw wachtwoord vijf keer onjuist hebt ingevoerd wordt je account geblokkeerd. Om je account te deblokkeren klik je Account deblokkeren, waarna je een link ontvangt in je e-mail. Open de e-mail en klik op de link. Je wordt gevraagd een nieuw wachtwoord te kiezen.

Zijn mijn gegevens veilig

Ja, en we maken gebruik van het hoogste niveau van veilige encryptiesoftware. Jouw gegevens worden gewoon veilig opgeslagen zodat je sneller kunt boeken bij Ryanair en je gegevens worden niet met anderen gedeeld.

Extra informatie

Als je geen e-mail ontvangt voor het herstellen van je wachtwoord, controleer dan je spamfolder.