Alternative flyafgange

Alternative flyafgange

Først prøver vi at få dig på næste tilgængelige flyafgang på samme rute. Hvis der ikke er nogen tilgængelige fly på samme eller næste dag, vil vi kigge på flyafgange fra/til andre lufthavne i samme land.
Hvis vi ikke er i stand til at ombooke dig på et alternativt fly samme eller næste dag, vil vi gennemgå andre transportmuligheder.

Lad os chatte

Ryanair ChatBot giver support 24/7. Medarbejderne i vores kundeservice er klar med support, hvis du har brug for mere hjælp.

Vores medarbejdere er tilgængelige:
Man-fre 06:00 - 21:00 GMT
lør 08:00 -18:00 GMT
søn 09:00 - 18:00 GMT

Ring til os

Kundeservice

Klik her for at kontakte os pr. telefon.

*Opkald fra mobiltelefoner og andre netværk kan være dyrere.
*Tilgængelige sprog: Engelsk, italiensk, tysk, spansk, fransk og polsk.

Bemærk, at opkald kan optages til både formative og kvalitative formål. Optagelserne opbevares i mindst 90 dage.
Husk, at reservationer eller ændringer af reservationer, der foretages via vores kontaktcenter, vil medføre højere gebyrer, hvis reservationen eller ændringen kunne være foretaget online.