Online bekræftelse

Hvad er bekræftelse?
Hvis du bookede via et online rejsebureau (ORB), som ofte bruger bots til at gennemføre bookingprocessen, har du sandsynligvis ikke fået mulighed for at kommunikere direkte med Ryanair i forbindelse med bookingen. Verificeringsprocessen giver os mulighed for at sikre, at passageren har modtaget vigtige oplysninger fra Ryanair og gennemført check-in personligt.

Hvorfor skal jeg gennemføre bekræftelsen?
For at overholde de offentlige sundheds- og sikkerhedsbestemmelser skal vi sikre, at passageren har gennemført check-in-processen personligt. Kunder kan gennemføre verificeringsprocessen online for et mindre gebyr eller ved lufthavnens check-in-skranken på rejsedagen senest 2 timer før afgang. Vi gør opmærksom på, at vores lufthavne i sommermånederne er mere travle end normalt, og køerne ved check-in-skranken kan derfor være længere.

Hvordan bruger jeg den online bekræftelsesproces?
Hvis du vælger at gennemføre online bekræftelse, kan du gøre det ved at klikke på linket i e-mailen, der blev sendt til den e-mailadresse, der blev brugt til at gennemføre din reservation, eller ved at tilgå din reservation på Ryanair.com eller Ryanair-appen. For at fuldføre processen skal du bruge en enhed med et fremadvendt kamera og have dit pas eller nationale id-kort ved hånden. Ansigtsgenkendelsesteknologi matcher derefter dit pas eller nationale id-kort med et billede taget i realtid. Hvis bekræftelsen lykkes, bliver du bedt om at ændre e-mailadressen på bookingen for at sikre, at Ryanair kan kontakte dig med vigtige oplysninger vedrørende din booking.

Hvordan tager jeg et godt billede?
Hvis du vil tage et godt billede, skal du sørge for, at lysforholdene er tilstrækkelige, undgå andre mennesker i billedet og se lige frem.

Hvad er gebyret for online bekræftelse og kan det refunderes?
Online bekræftelse koster 35 cent pr. booking. Dette gebyr dækker omkostningerne til online bekræftelse. Ryanair drager ikke kommerciel fordel af denne transaktion. Hvis du ønsker at få erstattet denne omkostning, anbefaler vi, at du kontakter det online rejsebureau for at få dækket omkostningerne til dette nødvendige sikkerhedskrav.

Hvor lang tid tager det at udfylde bekræftelsen?
Online bekræftelse kan gennemføres på få minutter

Hvilke dokumenter skal jeg bruge for at fuldføre processen?
Et gyldigt pas eller et nationalt id-kort.

Skal jeg gentage denne proces for fremtidige bookinger?
Hvis du bruger en bekræftet kilde (Ryanair.com eller Ryanair-appen) til fremtidige bookinger, bliver du ikke bedt om at gennemføre processen igen. Vi opfordrer alle vores kunder til kun at reservere på platforme, som har Ryanair Verified Seal.mceclip1.png

Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har brug for support i forbindelse med bekræftelsesprocessen?
Kontakt vores callcenter, hvis du har spørgsmål vedrørende bekræftelsesprocessen.

Jeg vidste ikke, at jeg bestilte via et online rejsebureau (ORB). Hvordan kan jeg forhindre, at det sker igen?
ORB'er bruger ofte skærmkopieringssoftware (herunder bots) til at kopiere indholdet på flyselskabswebsteder til visning på deres egen hjemmeside, hvilket gør det svært for kunder at vide, om de reserverer på den legitime Ryanair.com-hjemmeside. Der er desværre i øjeblikket ingen tekniske forsvar tilgængelige for flyselskaber til at blokere skærmkopiering.  Vi har dog introduceret vores Ryanair Verified Seal mceclip1.png, et brandet flueben, der fungerer som en simpel identifikator for kunder for at garantere, at de reserverer direkte hos Ryanair. Hvis du ikke ser dette mærke under bookingprocessen, er det sandsynligt, at du er på en ORB-hjemmeside.