myRyanair-oplysninger

Tilføjelse af pasoplysninger og personlige oplysninger på din myRyanair-konto

Følg disse trin for at overføre dine pasoplysninger til din myRyanair-konto:

1. Log ind på din myRyanair-konto. Vælg rullemenuen ved siden af dit navn, og vælg "Dashboard".
  2. I menuen til venstre skal du klikke på Passagerer og "Tilføj et dokument".
  3. Indtast din nationalitet, dokumentation, dokumentnummer, udløbsdato, udstedelsesland, og klik derefter på "Tilføj".
  4. Dine dokumentoplysninger vil blive gemt og klar til brug, når du tjekker ind.

5. Vælg "Rediger" i myProfile for at tilføje din fødselsdato. Her skal du indtaste dit navn, din fødselsdato, dit telefonnummer og din nationalitet.

Redigering af pasoplysninger i din myRyanair-konto

Hvis dine pasoplysninger varierer mellem din indgående og udgående flyrejse, skal du kontakte vores reservationsafdeling for at opdele din reservation. Når du har din nye reservationsreference, kan du betjene dig selv på myRyanair og opdatere dine nye pasoplysninger. Dine pasoplysninger vises derefter i rullemenuen, når du tjekker ind.