Ændring af en flyafgang

Kan jeg ændre min flyafgang?

Ja, du kan og du kan foretage de fleste af disse ændringer online i afsnittet "Mine reservationer", når du har hentet din reservation. Hvor en indenrigsflyafgang ændres til en international flyafgang og omvendt.

Du kan ændre:

• din flydato/-rute op til 2,5 timer før din flyafgang er planlagt til at afrejse
  • og du kan ændre navnet på flyrejsen op til 2 timer, før din flyafgang er planlagt til at afrejse

Hvordan ændrer jeg min flyafgang?

1. Klik på "Administrer booking" og derefter på "Administrer din rejse".
  2. Vælg valgmuligheden "Ændr dit fly", og vælg den flyafgang, du ønsker at ændre.
  3. Du vil derefter blive ført til afsnittet "Søg efter ny flyrejse", hvor du kan ændre flyvedatoen.
  4. Derefter vil du blive bedt om at vælge din rejsetid og derefter gennemgå din nye flyrejse.
  5. Prisoversigten vises, og hvis du vil fortsætte, skal du vælge "Bekræft ændring".
  6. Når du indtaster dine betalingsoplysninger og klikker på "Betal nu", modtager du en opdateret e-mailrejseplan med din nye flyafgang.

Ændring af flyrejse online

Gebyrer

Afgifter og gebyrer vil blive pålagt for ændringer, der foretages uden for 24 timers fristen.
Gebyrer gælder for ændringer, disse beregnes pr. enkeltbillet/pr. person og varierer fra sæson til sæson. Gebyrerne begynder ved 35 € og varierer afhængigt af den valgte rute og rejsedatoer.
Der pålægges højere gebyrer for flyændringer på alle fly på følgende ruter: Internationale ruter til De Kanariske Øer (ekskl. spansk indenrigsflyvning) og alle internationale ruter til Grækenland.

Gebyrtabel

Flyafgange, der ikke kan ændres online

• Hvis en indenrigsflyvning ændres til en anden indenrigsflyvning i samme land som den oprindelige flyvning.

• En persons flyafgang på din booking
  • En delvis ændring af blot en flyafgang (ændring af lufthavn)
  • Hvor der er givet rabat for spansk statsborgerskab eller spansk storfamilie

Hvis du ønsker at ændre en af disse typer reservationer, kan du kontakte os på vores online chattjeneste.

Chat med os

Ændring af et fly, efter du allerede er tjekket ind

Klik nedenfor for at få oplysninger om ændring af en flyafgang, efter du allerede har tjekket ind.

Flere oplysninger

Hvad sker der, hvis min betaling afvises, når der ændres flytider/-datoer online?

Hvis du opdager, at din betaling bliver afvist, mens du forsøger at ændre dine flytider eller datoer online, skal du være opmærksom på, at:

• Dine ønskede flyændringer vil være blevet foretaget.
  • Din(e) oprindelige flyafgang(e) er ikke længere reserveret. Du skal gå tilbage til betalingssiden og indtaste dine betalingsoplysninger igen eller indtaste en ny betalingsform.

Hvis du ikke betaler det udestående beløb for flyændringen, vil din(e) nye flyvning(er) blive annulleret, og dine oprindelige flyvninger vil blive genindsat. Hvis du har brug for yderligere hjælp, bedes du kontakte os via chat.

Kampagne for gebyr ved ændring af flyafgang

Flexi Plus – Flyændring

Med en Flexi Plus-billet kan du gratis ændre dit bookede fly eller rute til en flyafgang, der afgår dagen før eller dagen efter dit oprindelige fly (hvis et sæde er tilgængeligt). Hvis du ændrer til et senere fly, kan du foretage ændringen op til en time før afgangstidspunktet for det oprindelige fly. Hvis du ændrer til et tidligere fly, kan du foretage ændringen:

• op til 40 minutter før den nye flyafgang, hvis du foretager ændringen ved billetskranken i lufthavnen, eller
  • op til en time før den nye flyafgang, hvis du foretager ændringen gennem et kontaktcenter.

Hvis du skifter til en flyafgang, der ligger mere end én dag før eller efter den oprindelige flyafgang, skal du ikke betale et ændringsgebyr, men du skal betale en eventuel forskel i prisen.

Hvis du allerede har tjekket ind online for den oprindelige flyvning, skal du kontakte os for at fjerne markeringen af den flyvning, før du kan foretage ændringen. Flexi Plus-kunder kan tjekke ind i lufthavnen uden beregning.

Du kan ændre ruten for alle flyrejser i en booking online via afsnittet Mine bookinger. Men når du har taget det udgående fly, kan du kun ændre returrejsens rute ved en billetskranke i lufthavnen eller gennem et callcenter. Du kan kun ændre ruten mellem det samme afrejseland og destinationsland.