Websteds- og betalingsfejl

Årsag til betalingsfejl

Hjemmeside- og betalingsfejl kan ske fra tid til anden. Hvis du oplever et problem med en sideindlæsning, eller hvis en Betal nu-knap bliver gråtonet, eller hvis siden reagerer langsomt, er det højst sandsynligt den version af browseren, du bruger, eller opbygningen af internetfiler (Cache/Cookies), der skal slettes.

Browser/App Version

Det er vigtigt at bemærke, at Ryanairs websted understøtter den nyeste version af nedenstående browsere, så vi anbefaler at opgradere til disse browsere for den bedste ydeevne.

• Chrome
  • Firefox
  • Microsoft Edge
  • Safari

Den nyeste version af vores Ryanair-app er 3.101.00.
For at opgradere til den nyeste version, skal du klikke nedenfor og følge installationstrinnene fra Play Butik (Android) eller App Store (iOS)