Rooms (hoteller)

Velkommen til Rooms! Kom og udforsk de bedste tilbud på indkvartering fra hele verden!

Hvad er Rooms?

Ryanair Rooms er en indkvarteringsplatform, der finder de bedste tilbud og priser fra fem førende indkvarteringsudbydere.

Ejer Ryanair selv stederne?

Nej. Ryanair Rooms finder de bedste priser og tilbud på indkvartering i hele verden hos fem førende indkvarteringsudbydere, Hotels.com, HRS, HostelsClub og B&B-steder. Ved at vælge Ryanair Rooms vælger du samtidig at spare penge på de hoteller, lejligheder og B&B-steder, som du kender og er glad for.

Partnerinformation:

Hvis du har en forespørgsel vedrørende den indkvartering, du har bestilt, eller du ønsker at ændre eller afbestille den, bedes du kontakte den pågældende udbyder direkte. Nedenfor finder du en liste over vores udbydere:

Rooms – leverandørkontaktoplysninger

Hvordan ved jeg, hvilken udbyder jeg har booket hos?

Når du vælger dit foretrukne sted og værelsestypen, vises informationerne om den udbyder, som du har reserveret hos. Disse informationer står ligeledes på betalingssiden, som du ser, inden du bekræfter reservationen. Inden for 24 timer modtager du en e-mailbekræftelse på din bestilling med alle relevante bestillingsdetaljer.

Kan jeg ændre min reservation?

Ja, det kan du. Du kan foretage ændringer i din reservation ved hjælp af din e-mailbekræftelse eller via den udbyder, som du har reserveret hos, ved hjælp af dit reservationsnummer. Hvis du ændrer din reservation, mister du din flykredit.

Jeg har ikke modtaget en e-mailbekræftelse

Det kan tage op til 24 timer, inden du modtager din e-mailbekræftelse. Hvis du stadig ikke har modtaget den efter 24 timer, bedes du kontakte udbyderen direkte.

Kan jeg annullere min reservation?

Ja. Afbestillingsgebyret afhænger af indkvarteringsstedet og er beskrevet i din annulleringspolitik. Hvis du annullerer din booking, mister du din afventende Flykredit. For at annullere din booking skal du gå direkte gennem den udbyder, du bookede med.

Flykredit

Flykredit er til rådighed for myRyanair-kunder, som giver dem mulighed for at optjene Flykredit til 5 % af værdien af enhver Ryanair Rooms-booking foretaget via deres myRyanair-konto og indløse denne Flykredit mod internationale Ryanair flybestillinger, foretaget på Ryanairs webside.

Hvordan optjener jeg flykredit?

For at optjene flykredit skal du være logget ind på din myRyanair-konto, når du reserverer hos Ryanair Rooms. Når du tjekker ud fra dit hotel, aktiveres din flykredit 7-10 dage senere, så du kan indløse den, når du reserverer din næste flyrejse. Flykredit tildeles i euro.

Udløber min flykredit?

Ja. Flykredit kan indløses i 180 dage fra den dato, hvor den blev tilføjet til myRyanair-kontoen. Flykredit, der ikke indløses inden for den tid, vil gå tabt.

Skal jeg rejse, inden min flykredit udløber?

Du skal booke din flyrejse inden for perioden på 180 dage, men du behøver ikke at rejse inden for den tidsramme. Flykredit, der ikke indløses inden for den tid, vil gå tabt.

Skal jeg booke en flyrejse for at kunne bruge Ryanair Rooms og optjene flykredit?

Nej, du kan godt bruge Ryanair Rooms til at reservere indkvartering i hele verden og optjene flykredit, uden at du har booket en flyrejse med Ryanair. Så selvom du ikke flyver med os, kan du godt sove hos os.

Jeg har tjekket ud af mit hotel men har endnu ikke modtaget min flykredit.

Det kan tage 7-10 dage fra du har tjekket ud, til din flykredit aktiveres. Hvis der er gået mere end 10 dage, og du stadig ikke har modtaget din flykredit, bedes du kontakte help@rooms.ryanair.com

Hvordan indløser jeg flykredit?

Du indløser din flykredit på betalingssiden, når du reserverer dine flyrejser. Vælg din destination og dine datoer, som du normalt ville gøre. Når du fortsætter til betalingssiden, ser du beløbet fra din flykredit, som står til rådighed til indløsning. Indtast det beløb, som du ønsker at indløse, og klik på “Indløs”. Herefter fratrækkes din flykredit fra billetprisen.