Støttehjælpemidler til ryglejring

Anmodning om at medbringe din ryglejringsstøtte

Hvis du ønsker at bruge et af de accepterede hjælpemidler til holdning om bord (se listen nedenfor), bedes du sørge for at kontakte os mindst 48 timer før din planlagte afgangstid. Vi anbefaler dog, at du tilføjer din ryglejringsstøtte på reservationstidspunktet for at informere os, og vi tildeler et sæde, der er egnet til supportsystemet, uden beregning.

Krav til ryglejringsstøtte

Vi kan desværre ikke acceptere støtteassistance til brug om bord, hvis de ikke er blevet godkendt af en luftfartsmyndighed såsom EASA, IAA, UK CAA, FAA eller et lignende organ. Der er en række fastspændingsanordninger til børn og ryglejringsstøtter, der accepteres til brug ombord på vores fly. Ryanair leverer ikke disse genstande. Disse støtteanordninger kan bruges sammen med en sikkerhedssele til et fly, underlagt visse sikkerhedsbegrænsninger. Vi kan desværre ikke tillade brug af ryglejringsstøtter for børn under 2 år.

Godkendte støttehjælpemidler til ryglejring

Oplysninger om disse produkter, der er anført nedenfor, kan findes på internettet via linkene nedenfor, og vi anbefaler, at du undersøger disse oplysninger, før du foretager din reservation for at se, om dine behov kan opfyldes.

Følgende ryglejringsstøtter er tilladt til brug ombord, som skal leveres og monteres af passageren:

1.  Meru-rejsestolen(leveres af passageren)

Meru-rejsestolen yder understøttelse af kropsstilling til handicappede børn i alderen ca. 3-11 år, som ikke kan bruge flysæderne, når de flyver med kommercielle fly.

2.  Crelling-sele (leveres af passageren)

HSB1 – Denne støtte består kun af skulderremme, som er designet til at omdanne et simpelt bælte til en støttesele - Egnet til passagerer fra 9 år til voksen. Model 27 – Dette er en komplet 5-punktssele, der er designet til at give ekstra støtte og er egnet til passagerer fra 2 år til voksne. Passagerer, der bruger ryglejringsstøtter, skal være ledsaget af en voksen (over 16 år). Crelling-selen skal bruges i henhold til producentens anvisninger (vægt, alder, installation), og det vil være nyttigt for passagerer at have installationsinstruktionerne til rådighed for reference om bord.

3. Amsafe CARES(Børnesikringssystem) (leveres af passageren)

Dette er en sele- og spændeenhed, der fastgøres direkte til flyets sæde og bruges sammen med flyets sikkerhedssele. Den er designet specielt til brug i fly til børn, der vejer mellem 10 kg og 20 kg (22-44 lbs).
Fastspændingen skal leveres af passageren selv og skal bruges i henhold til producentens anvisninger (vægt, alder, installation), og det vil være nyttigt for passagerer at have installationsinstruktionerne til rådighed for reference om bord. En passager, der bruger CARES-fastholdelsessystemet, skal ledsages af en voksen (over 16 år).

4.  Firefly GoTo-sædetStr. 2 (leveres af passageren)

Dette er en let, bærbar sædeløsning til børn i alderen 2-5 år, der har brug for yderligere postural støtte og stabilitet.

5. Burnett-kropsstøtte (leveres af passageren)

Systemet er baseret på et forseglet, svejset hylster fyldt med mikroperler, der flyder for at formgive sig efter en persons profil. Ved at udtrække luften via en ventil sammentrækker kabinettets sig og perlernes statiske natur dem sammen og danner en form. Dette system fås i forskellige størrelser for at imødekomme den enkelte passagers fysiske mål.
Ovenstående oplysninger er for handicappede passagerer, som ikke kan sidde oprejst uden hjælp, og som ikke opfylder kriterierne for at sidde på skødet af en voksen person eller bruge en autostol ombord.