Spørgsmål vedrørende Erasmus-rabat og ESN-kort

Erasmus-rabatten er en metode til at hjælpe udvekslingselever og praktikanter med at rejse i løbet af deres udvekslingsperiode.

Fordelene

• 10 % rabat på 4 envejs-flyafgange (eller 2 retur-flyafgange)*
  • 20 kg check-in bagage

*Flyrejser skal bookes mindst 28 dage i forvejen og for rejsedatoer mellem den 1. september og den 15. juni.

Sådan indløser du

• Skaf dig selv et ESNcard, hvis du ikke allerede har et.
• Dit medlemskort (ESNcard) kan erhverves via en af alle vores 500 ESN-sektioner i 40 lande over Europa.
• Registrér dig på ESNcard.org, og aktivér dine fordele ved at tilføje dit ESNcard-nummer (under stregkoden) på din brugerprofil. Tilbuddet gælder kun for flyafgange, der er reserveret på den dedikerede reserveringsplatform for Ryanair ESN.

Få ESN-kortet

Udeladelser

Erasmus-samarbejdstilbuddet gælder ikke for følgende:

• Flyafgange fra den 16. juni til den 31. august inkluderet
  • Indenlandske flyvninger
  • Priser for Regular, Plus, Flexi Plus og Family Plus
  • Forbindelsesfly
  • tredjeparts fly.

Gebyrer oplyst i Ryanairs vilkår og betingelser eller Ryanairs andre tilknyttede tjenester.
Det vil ikke være muligt at anvende rabatten i mobilapps (iOS, Android)

Erasmus – Vilkår og betingelser

ESN-forespørgsler

Hvorfor tager ESNcard-valideringsprocessen så lang tid?
Valideringen af ESNcard foregår ikke i realtid, og derfor kan det tage et stykke tid at behandle.
Hvis valideringsprocessen tager over 48 timer, og den eneste besked, du ser, siger: "Denne information vil blive valideret af ESN", bedes du tjekke widgeten neden for registreringsformularen.
Hvis den siger: "Du har 8 rabatter tilbage", er dit ESNcard allerede blevet valideret, og du kan starte med at bruge din Ryanair-rabat nu.
Hvis du ikke ser denne besked, bedes du fjerne dine ESNcard-data fra registreringsformularen, og indsende den igen.
Sørg for, at de informationer, du indsender, er korrekte (dvs. er i overensstemmelse med brugerkontooplysningerne til dit ESNcard).

Hvorfor er mit ESNcard-nummer "allerede i brug"?
Hvis du har modtaget denne besked, er dit ESNcard-nummer sandsynligvis tildelt en anden Ryanair-konto. Prøv en anden e-mailadresse, når du logger ind, eller log ind på platformen med Facebook.

Vil det hjælpe med valideringsprocessen hos Ryanair, hvis jeg annullerer min konto hos ESNcard.org og opretter en ny?
Nej, det vil det ikke. Dit ESNcard-nummer er tildelt til den e-mailadresse, som du brugte til registrering af kortet. Hvis du annullerer din konto, vil du ikke være i stand til oprette en ny konto med samme ESNcard-nummer eller at logge ind på den tidligere. Derfor vil det blive umuligt at færdiggøre din valideringsformular til Ryanair.

Hvorfor afviser systemet mine ESNcard-oplysninger?

Tjek venligst følgende dele af dine informationer MEGET omhyggeligt:

1. Har du nogen sinde selv registreret dig hos ESNcard.org? Hvis ikke, bedes du oprette en konto på ESNcard.org/register.
  2. Har du tilføjet dit ESNcard-nummer til din brugerprofil på ESNcard.org? Hvis ikke, bedes du gøre det. Det gælder også resten af informationerne, som kræves (telefonnummer er ikke obligatorisk).
  3. Er der stavefejl eller unødvendige mellemrum i dit fornavn og/eller efternavn, enten på din brugerprofil til ESNcard.org eller i valideringsafsnittet hos myRyanair?
  4. Har du delt dit fulde navn på samme måde på begge profiler på ESNcard.org og myRyanair?
  5. Har du indtastet samme fødselsdato på begge platforme?
  6. Er du sikker på, at du på myRyanair har indtastet navnet på dit HJEM-universitet (det du kommer fra), og ikke navnet på værtsuniversitet (det hvor du skal hen på udveksling)? Vælg samme HJEM-universitet på begge platforme.