Flyaflysninger

Hvad sker der, hvis min flyafgang bliver aflyst?

Vi forstår, at forsinkede flyafgange kan være generende, og vi vil gøre vores bedste for at minimere disse forstyrrelser.
Hvis din flyafgang bliver aflyst, har du to muligheder at vælge imellem. Du kan enten anmode om en refusion eller ændre din annullerede flyafgang gratis.

Hvordan vil jeg få besked om en annulleret flyafgang?

Hvis din flyafgang bliver annulleret, vil vi give dig hurtigst muligt besked via e-mail og/eller SMS til den e-mailadresse og/eller det telefonnummer, som blev oplyst på reservationstidspunktet.
Du kan også få flere oplysninger om annullerede flyafgange på vores hjemmeside.

Løbende info om flyafgange

Fuld refusion

Hvis du ønsker at kræve fuld refusion for den aflyste flyafgang, skal du klikke på linket herunder for at logge ind på din myRyanair-konto og følge trinnene for en refusion. Refusioner vil blive tilbagebetalt inden for syv arbejdsdage til den betalingsform, der blev brugt til den oprindelige reservation.

Ansøg om en refusion online

Ændr din aflyste flyafgang

Den letteste måde at ændre din aflyste flyafgang (forudsat der er ledige pladser) er ved at gøre det online.
Klik på linket nedenfor for at få adgang til din myRyanair-konto og ændre din flyrejse gratis.

Rediger din flyafgang online

Regler for omdirigering

Alternative flyafgange

Først prøver vi at få dig på næste tilgængelige flyafgang på samme rute. Hvis der ikke er nogen tilgængelige fly på samme eller næste dag, vil vi kigge på flyafgange fra/til andre lufthavne i samme land.
Hvis vi ikke er i stand til at ombooke dig på et alternativt fly samme eller næste dag, vil vi gennemgå andre transportmuligheder.

Alternativ transport

For at hjælpe dig med at nå din endelige destination vil vi gennemgå sammenlignelige transportalternativer. Disse muligheder omfatter, men er ikke begrænset til, tog, bus, fly eller billeje.
Hvis du skal bruge de sammenlignelige transportmuligheder, kan du blive bedt om selv at ombooke fly og derefter indsende dine kvitteringer til vores kundeserviceafdeling for refusion. Du skal dog kontakte os, inden du arrangerer alternativ transport, så vi kan forsøge at imødekomme dig først.

Vigtige oplysninger om indkvartering

Når du skifter til en ny Ryanair-flyafgang, kan du tjekke ind gennem vores app og gemme dit boardingpas på din telefon eller gennem vores hjemmeside og genudskrive dit boardingpas.
Hvis du ikke kan få kontakt gennem disse, vil vi genudstede dit boardingpas gratis ved billetskranken i lufthavnen.
Hvis din alternative flyafgang afgår den næste dag, og du har brug for hotelindkvartering, så gå venligst til billetskranken i lufthavnen, hvor personalet vil hjælpe dig. Du vil få gratis telefonkredit, der er gyldig i 24 timer. Tjek din e-mail for yderligere vejledning.

EU-forordning 261: Berettigelser

Hvad sker der med de andre produkter, jeg har købt?

Hvis din flyafgang er blevet forsinket, og du har købt andre produkter gennem Ryanair (f.eks. billeje, lufthavnstransport, parkering osv.), kan du få brug for at lave forandringer.
Kontakt venligst udbyderne direkte, se kontaktlisten nedenfor. Hvis det ikke er muligt at ændre produktet/produkterne, som du har købt, kan du muligvis indgive et krav gennem din rejseforsikringsudbyder. Dette påvirker ikke dine rettigheder i henhold til Montreal-konventionen 1999, se venligst artikel 14 i vores generelle vilkår og betingelser for transport for yderligere oplysninger.

Kontaktliste med udbydere